fredag 12 september 2008

Grekland del 4

Jahaja, nu har vi kommit cirkus halvvägs. Men fram mot slutet av veckan vart det mycket mindre skrivande. Till exempel så har vi ingenting från i onsdags. Så vi börjar det här inlägget med skriverier från torsdagen.

Andrea
18:30 (Beverly Hills-time) Torsdag

Hoppsan, vi har visst varit lite dåliga på att skriva. Och jag orkar inte fylla i allt som vi missat att skriva ner. Vi myser på som vanligt och har gjort stan idag. Vi var på livingroom igår också! Superhärligt ställe, Sjukt high-tech! Nu ska jag väcka upp de två sovande zombiesarna bredvid mig och skicka in dom i duschen, för nu är jag hungrig!
Ciao
Btw så låg båda två här inne och väntade på Beverly Hills i typ tre timmar och somnade typ fem minuter innan det började, så jag har kollat själv *fniss*.

Sanna
22:00 Torsdag
Usch, det är redan torsdag, jag vill inte hem!
Vi har käkat dundermiddag med massa förrätter och god mat. Och ett fyllo satt och nös typ 20 gånger i rad, haha >< (haha, vad är det med oss och smileys?)
Vi var på marknaden idag, det fanns galet mycket grejer! Sen var det röd flagg igen också., vi hoppas att det INTE är det imorgon! :(
Imorgon ska jag steka, förhoppningsvis inte vid poolen...
Nu ska jag och Dea leka casino och köra Black Jack :D
GRÖN FLAGG *klapp klapp klapp*


(Det fanns sjukt mycket underkläder på marknaden...)

Jennifer

Inget klockslag, Torsdag

Det är tomt.
Hon orkade nog inte skriva just då.


Andrea
Fredag 10:30

Inte röd flagg! :D
Nu drar vi till stranden.
Bajj!

Och jag, sjukling som jag är, måste trycka i mig lite mer piller och byta om, eftersom vi ska till Fredrics föräldrar en kortis ikväll och hälsa på nya vovven :)
Så sista delen kommer imorgon!
Hejhej

1 kommentar:

Anonym sa...

meeeeeeeeeeeer meeeeeeeeeeeeeer!!!:D:D